Blog

Wat draag je bij een vrijgezellenfeest?

Wat te dragen bij een vrijgezellenfeest hangt grotendeels af van de locatie, de dresscode en het type feest. Er zijn tal van ideeën voor vrijgezellenfeesten en de kostuums van je vrijgezellenfeest moeten bij elkaar passen. Het vrijgezellenfeest kan een informele aangelegenheid zijn, een traditioneel stripclubtype, een verfijnd diner of een vakantie ergens.

Wat het ook is, je wilt niet te veel gekleed gaan in een stripclub of onderkleed zijn tijdens een formeel diner. Probeer ook, voordat je je vrijgezellenfeestoutfits kiest, de vrijgezellenfeestkleding voor de bruidegom te kennen en daarmee te werken. De dag is van hem en draait helemaal om hem, hij moet in de schijnwerpers blijven staan. Bekijk hoe je het juiste ensemble samenstelt voor een vrijgezellenfeest zonder kapot te gaan!

Blazer

Combineer voor een formeel diner een getailleerde blazer met broek. Als het een informeel vrijgezellenfeest is, combineer de blazer dan met een spijkerbroek. De blazer-koppeling hangt af van het thema van het vrijgezellenfeest en wat de weersvoorspelling zegt. Je moet ook uitkijken naar wat de bruidegom draagt ​​en daarbij passen.

Leren jasje

Het hele idee is om zeer comfortabel, goed gekleed, slim en onstuimig te zijn. Het is ook een redder in nood om verkouden te worden op vrijgezellenfeesten die op koude tijden van het jaar worden gehouden. Ze houden je warm terwijl je de tijd van je leven hebt met de jongens. Daarnaast kan je een leren jasje altijd makkelijk opbergen, en neemt het niet veel ruimte in beslag. Hierdoor kan je het overal mee naar toenemen en gemakkelijk weer uitdoen als je bijvoorbeeld een activiteit gaat ondernemen.

De Zonnebril

Er zijn dingen mee te nemen naar een vrijgezellenfeest die ook kunnen passen voor een deel van je outfit. Een zonnebril is zo'n ding. Er bestaat een grote neiging dat u niet met een of meer van uw bezittingen naar huis terugkeert. Laat in plaats daarvan je zonnebril gaan. Daarnaast kan het nog heel praktisch zijn ook.

Uitzonderlijk

Iets wat je als man in ieder geval wel moet hebben, maar wat niet zo vaak zal voorkomen, zijn bijvoorbeeld rokkostuums. Dit komt niet vaak meer voor, maar je kan als man wel juist opvallen tijdens een feestje of speciale gelegenheid zoals een vrijgezellenfeest. Even afhankelijk van wat je gaat doen of op welk moment van het feestje is het handig om te kijken of het wel goed past. Dit kan je natuurlijk altijd even navragen.

Geef een reactie