Blog

Simpele SEO trucs die je zou moeten toepassen op je webpagina!

Anno 2017 wilt iedereen bovenaan in Google te vinden zijn, maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Adverteren in Google is niet voor iedereen betaalbaar. Daarentegen is SEO voor iedereen betaalbaar of je kan het zelfs zelf doen zonder technische kennis! Er valt natuurlijk heel veel te schrijven over SEO, maar wij geven in dit artikel 3 simpele SEO trucs die iedereen zou moeten toepassen.

1. Content is king

Een website zonder content heeft geen meerwaarde, ook in de ogen van Google. Het is bijna onmogelijk om hoog te ranken met een lege website zonder goede content. Het is dus van groot belang om content toe te voegen aan je website. Beschrijf goed en uitgebreid de diensten die je levert. Of begin bijvoorbeeld een blog. Bloggen zorgt niet alleen voor een betere ranking, het levert ook nog eens meer bezoekers op voor je website.

2. Bezoekers staan op nr 1

Het schrijven voor Google is niet alleen vervelend voor bezoekers, ook Google trapt er niet meer in. Zet bezoekers (lezers) altijd op nummer 1 en zorg voor een sterke tekst die fijn is om te lezen. Gebruik H1 en H2 koppen om het overzichtelijk te houden voor bezoekers. Ook Google vind het fijn als met koppen wordt gewerkt.

SEO

3. Investeer in on-page SEO

 

Een goede en snelle website is niet alleen voor bezoekers belangrijk, ook Google heeft technische optimalisatie hoog staan. Een SEO bureau kan je helpen met het optimaliseren van de technische aspecten van jouw website. Voor iedere ondernemer is on-page optimalisatie betaalbaar en het heeft gegarandeerd resultaat.

Een website is veel meer dan een visitekaartje voor bestaande klanten, het is een manier op jouw doelgroep te bereiken. Een goede website met SEO zorgt voor meer klanten en dus ook meer omzet. Ondernemers zonder een vindbare website kunnen veel winst behalen bij het kiezen voor een SEO website.