Volvo occasion
Blog

Mijn droomauto!

Nu is de titel eigenlijk een beetje overdreven omdat ik nooit echt van auto’s heb gedroomd. Wel hebben ik toch een soort groot wensenlijstje waar een auto wat mij betreft zeker aan moet voldoen. Ook kan ik niet ontkennen dat daar ook op staat dat hij er een beetje mooi uit moet zien.

Lijstje

Omdat ik altijd nog al veel spullen aan het verplaatsen ben (fietsen, kampeerspullen, sporttassen, boodschappen, etc.) wil ik graag dat er ruimte genoeg is in de auto. Nu zou je kunnen denken aan een bestelbus of iets dergelijk maar ik wil wel een gewone personenauto hebben. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de auto betrouwbaar is. Dat er niet altijd gezeik mee is en dus langs de kant van de weg sta. Het merk dat ik daarom in mijn hoofd had was Volvo. Natuurlijk zijn er van dit merk een heleboel modellen. En als ik eerlijk ben maakt het model me nog niet eens zoveel uit als ze maar voldoen aan bovenstaande eisen. Er is alleen een probleem. Dat is namelijk dat ik hem niet kan kopen omdat aan deze auto’s nogal een prijskaartje hangt. Dit heeft me er lang van weerhouden er een aan te gaan schaffen.

Oplossing

Gelukkig ben ik niet voor een gat te vangen en heb ik een oplossing bedacht voor dit ‘probleem’. Ik ga een Volvo occasion kopen. Wat mij betreft maakt het niet zo veel uit dat er eerder mensen in hebben gereden. Als de auto er maar netjes uitziet en in goede staat verkeert (technisch gezien) dan ben ik er blij mee. Ook maakt het mij niet zoveel uit dat het model wat ouder is. Juist door deze twee voorgaande punten gaat de prijs van de auto dus omlaag. Dat houdt in dat er ineens de mogelijkheid is ontstaan om een Volvo aan te gaan schaffen. Wie had dat ooit gedacht! Hoewel dit voor mij zelf leuk nieuws is, vind ik het ook een beetje jammer dat ik er nu pas aan denk dat dit ook gewoon een oplossing kan zijn. Als ik het namelijk een paar jaar eerder had bedacht, had ik er nu waarschijnlijk al een voor de deur staan! Maar goed, zo is het niet gelopen en gelukkig bedenk ik het nu. Daarom ga ik nu deze blog afsluiten zodat ik gaan surfen op het internet en mijn zoektocht kan gaan starten naar mijn nieuwe droomauto!

Geef een reactie