Canon 5D Mark IV
Blog

Canon 5D mark IV, absoluut de meest handige camera die er is!

Iedereen weet wat een camera is. Het is een duur apparaat dat heel mooie foto’s maakt. Je hebt héél veel verschillende soorten camera’s. Een van de nieuwe camera’s is de Canon 5D Mark IV. Het is een van de scherpste en beste camera’s die amateurs kunnen gebruiken. De meeste mensen gebruiken hem om foto’s te maken voor op vakantie en andere gelegenheden. Hij heeft een mooi uiterlijk. Ik ga jullie in deze blog wat meer uitleggen ver de Canon 5D Mark IV en wat hij precies kan doen en wat ze specialiteiten zijn.

Wat is de specialiteit van de Canon 5D Mark IV

Met deze camera kan je in alle lichtomstandigheden voortreffelijke foto’s maken. Hij heeft 1,62 mega pixels. Hij is zo scherp dat je alles in detail kan zien op de foto’s. De camera staat ook wel bekend voor detailcamera. Dat is zo omdat je alles kan zien. Als je een foto van een weiland maakt en je zoemt in kan je als het ware de vliegen op de grassprieten zien zitten. Wat ik net ook al zei hij maakt bij alle lichtinvallen voortreffelijke foto’s. Je kan dus ook ’s Avonds op vakantie met de flits hele mooie foto’s van je kinderen of familie maken, wat jij maar wilt. De Canon 5D Mark IV beschikt ook nog eens over wifi op de camera. Waarom is dat vraag je je dan af…? Dat is omdat je dan snel verbinding kunt maken met je telefoon om foto’s vanaf de camera over te zetten op je telefoon. Super handig toch!

De prijs van de Canon 5D Mark IV

Er zit zonder twijfel een aardig prijskaartje aan vast. Niet schrikken van wat ik nu ga zeggen, maar de Canon 5D Mark IV kan je kopen tussen de 3.000,- en de 6.000,-. Het is voor de meeste mensen onbetaalbaar. Maar als je kijkt wat je er allemaal mee kan en wat voor mooie foto’s je maakt dan sta je versteld. Ik kan je garanderen dat je een echte hele hoge kwaliteit camera hebt met hele mooie foto’s in elke omstandigheden.

Conclusie

Mijn conclusie is:

De camera is heel duur, maar je hebt er wel heel veel aan. Hij gaat heel lang mee, alleen moet je er goed mee omgaan en er niet slordig mee omgaan. Voor dat geld wat je betaald heb je natuurlijk wel wat. Het is een van de beste amateurcamera’s die er bestaat.