android tv
Blog

Wat kun je verwachten van een Android Media TV box?

De meeste mensen zitten niet te wachten op nog een gadget. Wij dachten daar precies hetzelfde over, tot dat we de Android TV mediabox tegen kwamen. In dit artikel vertellen we jou graag meer over de Android Media TV box en waarom wij denken waarom dit een goede aanwinst is. Lees snel verder om te ontdekken of de Android TV mediabox ook iets voor jou is.

Wat is de Android Media TV Box precies?

De meeste lezers zullen ongetwijfeld niet weten wat de Android Media TV box precies is. De Media TV box van Google is bedoelt voor Android smartphone gebruikers die hen smartphone en televisie graag willen laten samenwerken. Televisies en smartphones worden steeds slimmer, waardoor deze twee apparaten uitstekend samen kunnen werken. Het werkt zeer eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een smart televisie, de Media TV Box van Android, een HDMI kabel en een stopcontact. Met de HDMI kabel sluit je de televisie aan op de Media TV box.

Vervolgens download je de applicaties gratis in de Google store en kun je beginnen met de Android Media TV box. Dit stelt je in de gelegenheid om jouw smartphone als afstandsbediening te gebruiken. Je kunt zelfs tegen de televisie praten en hem vertellen wat het precies moet doen. Lekker makkelijk dus!

Heel veel entertainment

De TV media box stelt je tevens in de gelegenheid om onbeperkt films, series en sportwedstrijden in hoge HD kwaliteit te streamen. Dit is heaven voor film en serieliefhebbers. Je kunt de films etc. niet alleen van je televisie bekijken, maar ook vanaf je smartphone. Ideaal wanneer je op een zondagmorgen te lui bent om je bed uit te komen. Maar dat is nog niet alles..

Gedownloade applicaties via de Google Store kun je nu ook via jouw televisie gebruiken. Dit betekent dat je kunt gamen op een beeldscherm met hoge kwaliteit, wat natuurlijk beter werkt dan gamen op een klein beeldscherm. Kortom, de Android Media TV box is zeer geschikt voor mensen die van entertainment houden en het heerlijk vinden om zichzelf een avondje op de bank te vermaken.

De Android Media TV box is goed te betalen. Je betaalt eenmalig een bedrag van iets meer dan 100 euro. Wie films en series wilt kijken, betaalt tevens een maandelijks bedrag wat jouw onbeperkt toegang geeft tot de nieuwe films en series. Voor wie het allemaal nog een beetje onduidelijk is, raden we aan om een kijkje te nemen op maak van je tv een smart tv.